Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stagelopen in het buitenland

Het mooie van je studietijd is dat je deze uitstekend kunt combineren met het buitenland en rondreizen. Je hebt voldoende schoolvakanties en semesters die je kunt besteden aan je studie, rondreizen en het opdoen van levenservaringen.

Ook niet vreemd dat steeds meer jongeren kiezen dan voor een stage in het buitenland. Dit is natuurlijk niet alleen een verrijking van je CV, maar een enorm leerproces om jezelf en je eigen levens doelstellingen vorm te geven.

Wij raden aan om bij het regelen van een stage in het buitenland gebruik te maken van goede bemiddelings bureau’s en te kiezen voor landen waar jij de taal al eigen bent (zoals Engels, Nederlands of misschien wel Frans of Duits) zodat je ook echt op de inhoud van je vakgebied en studie kunt bijleren en niet enkel bezig bent met het eigen worden van de taal, in dat geval kun je beter kiezen voor een taalcursus in het buitenland.

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis bij:

Stagelopen in het buitenland Stagelopen in het buitenland

Top 3 stage bestemmingen 2022

De ultieme top 5 van stage bestemmingen van 2022 bestaat uit:

  1. Amerika: Ver weg maar altijd populair, let op bij het regelen van een stage in Amerika zitten vaak hoge visum kosten en door de complexiteit van het visum moet je ruim optijd (minimaal 5 maanden voor je stage) beginnen met het regelen van je stage.
  2. Australië: Een van de meest relaxte bestemmingen en een geweldig land met een enrome gastvrije cultuur. Het is even vliegen maar dan krijg je er ook een enorme ervaring voor terug. Australië kent een makelijkere visum procedure voor diegene die nog recht hebben op een Working Holiday Visum. Je moet er wel rekening mee houden dat je maar tot 6 maanden kunt stagelopen. (Je mag wel langer in het land blijven!)
  3. Malta: Dichtbij, Niet duur, Engelstalig en meer dan 300 dagen per jaar zon. Dit maakt Malta tot een zeer populaire bestemming onder de jongeren. De Engelse hebben dit eiland al jaren ontdenkt maar ook steeds meer andere Europesche studenten zijn hier te vinden!

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.